Cykelresa till Vätternrundanresa till Mallorca 10 - 17 apr

Cykelsommaren börjar på Mallorca

Mallorca våren 2016

  Gå till bokning

Förberred dig inför Vätternrundan 2016 tillsammans med Trip on Sport på vår stora läger på Mallorca och Arenal. Vi bor på hotell direkt vid havet med det bästa förutsättningarna för cykling och ett bra träningsarrangemang. Med oss på resan har vi handplockade guider och tränare som ser till att du får ut det mesta av din cykelresa.

Officiell Partner Vätternrundanläger
Trip on Sport är Officiell Partner Vätternrundanläger

Detta är årets tredje stora grupp med Trip on Sport på Mallorca. Under denna period vallfärdar cyklister från hela Europa till denna fantastiska cykelö. Man uppskattar antalet cyklister på Mallorca till omkring femtio tusen konstant under mars/april månad.

Samtliga deltagare i vår grupp bor på samma ställe, ett trestjärnigt hotell vid strandpromenaden med toppencykling runt knuten där vi har både platten och bergen inom räckhåll. Förutom cyklingen äter vi på någon trevlig restaurang och kanske gör en utflykt till Palma för shopping eller smakar på de lokala specialitéerna och vinet på en mysig Bodega.
Varmt välkommen på din bästa cykelupplevelse!


  Gå till bokning


Teknisk information Trip on Sport/Cykelklubben.se är återförsäljare av resor för First Class Travel i Höllviken AB som är arrangör för resorna. First Class Travel i Höllviken AB har ansvaret för bokningen av alla resans delar såsom flyg, transfer, hotell. First Class Travel innehar statlig resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Avbeställningsskydd måste köpas till i direkt samband med att resan bokas. Extra reseförsäkring och säljes såsom återförsäljare till SOLID Försäkringar.


Cykelresor till Mallorca


Vi åker till Mallorca om bara -1879 dagar!

Här är vädret
just nu...

Väder Stockholm

Vädret Göteborg

Väder Malmö